Ervaringen

Ervaringen.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een review achter kunnen laten. Zo kunnen wij ervaringen met de klant delen en ons zelf verbeteren indien nodig.

Wij stellen het zeer op prijs als er een review geschreven word.
Dit zodat we ons zelf kunnen blijven verbeteren. Wij vinden de mening van onze klant zeer belangrijk. Ook kunnen nieuwe klanten hierdoor zien dat wij klant tevredenheid zeer hoog hebben staan.

Eventuele verbeterpunten worden bij ons zeer serieus genomen.

Landman reiniging probeert zich door het schrijven van reviews te onderscheiden van de concurrent.

Alvast bedankt!

61 gedachten aan “Ervaringen

 1. Beide dakkapellen goed en grondig schoongemaakt en in de wax gezet. Zien ze er weer een jaar netjes uit. Snel en vakkundig werk geleverd. Top.

 2. Sinds een jaar houdt Landman onze schoorsteen schoon. Tot onze volle tevredenheid. Onze vorige schoorsteenveger vond het nodig om bij elk bezoek te melden dat er weer iets anders ook gebeuren moest: kapjes, roosters, kit, zelfs de schoorsteen zelf moest weer helemaal opnieuw opgemetseld worden. Vreselijk. Nee, we zijn nu heel erg tevreden met Landman!

 3. Na de afgelopen storm is de kap van onze schoorsteen gewaaid (lag op het dakje vd buren) nadat ik de kap weer recht gemaakt had heb ik landman gebeld en gevraagd om hem terug te plaatsen en gelijk te vegen … afspraak gemaakt en snel en netjes geregeld en voor een goede prijs … dank en tot de volgende keer
  gr Ronald

 4. Vandaag heeft Kevin Landman onze dakkapel en de rolluiken gereinigd. Ziet er weer keurig uit. Tevens heeft hij vogelwering geplaatst om te voorkomen dat vogels weer onder onze dakpannen gaan nestelen. Hij communiceert goed, geen verrassingen en doet wat we hebben afgesproken. Dank je wel! Over een paar jaar weer!

 5. Ben zeer tevreden over het schoonmaken van onze dakkapellen. Doet dit bij meerdere mensen in onze wijk en die zijn ook uiterst tevreden.
  Goede prijs kwaliteit.

 6. Onze 30 jaar oude dakkapel laten reinigen door Kevin van Landman.
  Aardige gast, prima resultaat.
  Erg blij mee.
  Volgende keer mag hij het weer doen.

 7. We hebben onze dakkapellen laten reinigen en behandelen door Landman. De ervaring is erg goed. Hij werkt gedegen en vakkundig , de prijs is marktconform, niet duurder dan andere ‘ bedrijven’ die zich aanbieden. Verschil is de kwaliteit die Landman levert in vergelijking met ‘ beunhazige collega’s ‘.
  ER was ook een deal te maken over de prijs als er meerdere buurtgenoten gebruik maakten van het bedrijf. Het bakkie koffie na de klus was ook erg onderhoudend!

 8. Mijn dakkapel is keurig gereinigd door Kevin. Ik ben heel tevreden, het contact verliep heel goed via de mail, snel een afspraak kunnen maken ondanks dat ik niet echt in de buurt van Flevoland woon, keurig op tijd en een mooi resultaat door een vriendelijke jongeman.

 9. Voor de eerste keer bij Landman de dakkapel laten reinigen en waxen. Uitstekend resultaat. Kevin Landman liet via sms weten dat hij er over 5 min. zou zijn en dat was ook de afgesproken tijd. Keurig gewerkt en erg blij met het resultaat.

 10. Vandaag onze schoorsteen geveegd en een jonge kauw gered uit het rookkanaal. Super,
  heel erg tevreden, je bent een topper!

 11. Kevin heeft vandaag perfect werk geleverd! Onze boeidelen rondom de woning, kunststof kozijnen en zonnepanelen zijn keurig gereinigd.

 12. Kevin heeft onze dakkapellen en zonnepanelen gereinigd. Wat een topper!!
  Hij komt zijn afspraken na, is op tijd en werk zeer secuur. Wij zijn heel blij.
  Kevin, als het weer nodig is bellen we jou!! Dank je wel!

 13. fam Heetveld,

  8 april jl de dakkapel laten reinigen en laten waxen door Kevin die er ook echt werk van maakt en ervoor zorgt dat hij zijn klanten met een tevreden gevoel achter laat.
  Echt een aanrader als je wilt dat je dakkapel zorgvuldig schoon wordt gemaakt. Het is de prijs zeker waard.
  Kevin hartelijk dank en tot de volgende keer.

 14. Zonnepanelen laten reinigen door Landman. Afspraak op korte termijn kunnen maken en stipt op tijd! Keurig en netjes werk en dat voor een redelijk tarief. Mag volgend jaar terug komen!

 15. Zojuist schoorsteen van inbouwhaard weer laten vegen door firma Landman. Kevin werkt vakkundig, netjes en schoon. Heeft op al mijn haardvragen een antwoord. Inclusief veegbewijs voor de inboedelverzekering. Zeer prettig persoon om over de vloer te hebben. Om in haardtermen te spreken: warm aanbevolen!

 16. Vandaag voor het tweede jaar op rij mijn schoorsteen laten vegen door kevin. Werkt super netjes en secuur. Nette prijzen en heeft klant op 1e plaats staan. Daar kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren.

 17. Vanmorgen 30-08-2018 is Kevin bij ons geweest. Je hebt goed werk afgeleverd en netjes gewerkt. Ik zou Landman Almere zeker aanbevelen bij andere. Nogmaals dank!

  1. vanmorgen heeft landman ons rookkanaal geveegd. de werkzaamheden worden zeer correct en netjes uitgevoerd tegen een hele nette prijs. ik beveel Landman van harte aan. een betrouwbaar bedrijf met een snelle adequate service.

 18. Vandaag dakkapel laten reinigen door Kevin, ziet er super schoon en netjes uit. Erg tevreden en kan en zal hem iedereen aanraden . Bijzonder vriendelijke jongen , werkt super netjes. Volgend jaar weet ik wie ik moet bellen.

 19. Zeer tevreden over de geleverde service. Vriendelijk geholpen de wax behanding maakt ook een heel verschil. Volgende keer weten we je te vinden.

 20. Vandaag is Landman reiniging bij ons in Almere geweest. Allereerst konden zij al op hele korte termijn komen, perfect. De uitvoering van het werk, bestaande uit het schoonmaken en in de was zetten van een dakkapel aan de voorzijde van ons huis, het schoonmaken van de dakgoot en het schoonmaken en in de was zetten van de houten beschieting van onze voorgevel, is perfect uitgevoerd. Daarbij zijn ook onze kunststof ramen en deur, overkapping van de voordeur meegenomen en netjes schoongemaakt. Het was mijn eerste kennismaking met dit bedrijf. Van mij kunnen ze nu jaarlijks terugkomen en mogen de rest ook doen!

 21. Onze zonnepanelen waren bedekt met saharazand en waren nog nooit gereinigd. Dus afspraak gemaakt met Kevin. Wat een professionele en klantvriendelijke service. Zelfs de glazenwasser die zijn territorium aan het afbakenen was werd heel netjes te woord gestaan. Echt top werk geleverd Kevin!

 22. Fantastisch service. Niet alleen snel aan de buurt, maar ook nog even extra gekeken naar een vogelnestje…. Maar een goede dierenvriend en de kleintjes lief laten doorgroeien. En natuurlijk een mooie schone dakkapel.

  Bedankt…

 23. Onze dakkapel en dakgoot keurig schoongemaakt. Snelle service, al binnen enkele dagen. Het ziet er allemaal weer top uit!

 24. Alhoewel in een huurhuis, toch voor Landman reiniging gekozen, wij wachtten al meerdere jaren op een schoonmaak en het zag er allemaal niet meer uit!
  Met Kevin hadden we dus niet zo lang hoeven te wachten, snelle service, keurig gewerkt en heerlijke schone dakkapellen. We zullen je zeker aanbevelen hoor!!
  Tot ziens!

 25. Vandaag zijn onze 3 dakkapellen en het rolluik vakkundig gereinigd door Kevin. Plezierig contact en prima prijs-kwaliteit verhouding. Dit bedrijf is aan te bevelen!

 26. Dakkapel schoongemaakt door Kevin.
  Was echt wel vies, maar na zijn behandeling weer als nieuw.
  Fijn en goed geholpen.
  Voor deze prijs kan je zelf geen risico’s nemen.
  Bedankt en graag tot ziens.

 27. Kevin heeft mijn Jotul kachel met bijbehorende schoorsteen onderhouden. Oude bewoners hadden best wat zooi achtergelaten en zelfs de kachel onjuist gebruikt. Kevin heeft getegeld en gecheckt dat de kachel goed geïnstalleerd is en de schoorsteen weer klaar voor gebruik. Zeer vriendelijk en zeer nette werker.

 28. Kevin van Landman reiniging is bij ons in de straat geweest voor de dakkapellen. Zeer vriendelijk. Ondanks de zonnepanelen boven het dakkapel was het geen probleem om het te reinigen. Wij raden Landman reiniging zeker aan.

 29. Kevin heeft vorige week bij ons in Castricum voor de 2e keer ons dakkapel schoon gemaakt. Wij zijn zeer tevreden. Houd zich netjes aan de afspraken.

 30. Onze grote dakkapel laten reinigen door Kevin. Hij ging opgewekt aan de gang. Het is echt erg goed gedaan, wij zijn dik tevreden. Kevin doet wat hij belooft en we kunnen hem van harte aanbevelen!

 31. 2 jaar geleden door een ander bedrijf ons dakkapel laten reinigen. Vandaag door Kevin van Landman reiniging. Het dakkapel was deze keer veel beter schoon gemaakt. Incl ramen etcetera. Wij doen dit over 2 jaar zeker weer bij jullie.

 32. Vannochtend in Utrecht onze 2 dakkapellen schoon gemaakt. Ondanks het slechte weer met veel geduld de reiniging uitgevoerd. Ik zou dit bedrijf dan ook aanraden bij andere.

 33. Super service. Hebben zelfs nog 2 kapotte dakpannen voor ons vervangen. De zonnepanelen en het dakkapel zijn weer schoon. Wij zijn er heel blij mee.

 34. Onze 4 dakkapellen door Kevin laten reinigen. Ondanks dat wij een lastig dak hebben zonder geklaag aan de slag gegaan. Na een goede ochtend ziet alles er weer geweldig uit. Ook zijn de dakkapellen gewaxt.

 35. Kevin heeft onze 2 dakkapellen vorige week schoon gemaakt. Het ziet er allemaal weer prachtig uit. Zeer tevreden! Tot de volgende keer!

 36. Vriendelijke mederwerker die niet te beroerd was 2 dakpannen mee te vervangen. Ik zal jullie zeker aanbevelen.

 37. Vorige week onze zonnepanelen en collectoren laten reinigen. Dit bedrijf geeft een goede indruk. De reiniging is volgens afspraak uitgevoerd.

 38. Na een tijd zoeken dit bedrijf gebeld. Wij waren op zoek naar iemand die ons dakkapel kon reinigen met valbeveiliging. Hier waren er maar weinig van. Zijn super tevreden met het eind resultaat.

 39. Vorige week ons dakkapel laten reinigen door Landman Reiniging uit Almere. Kevin heeft ons dakkapel omgetoverd in een schoon en wit dakkapel. Ondanks het warme weer super service!

 40. Vanochtend is Kevin van Landman en reiniging geweest om onze schoorsteen te vegen en de voorgevel van ons huis te reinigen. Heeft zich prima aan de afspraken gehouden. Goed en secuur werk geleverd, wij zijn heel blij met wat Kevin heeft gedaan.
  Leo en Tineke

 41. Zeer tevreden. Kevin heeft ons dakkapel weer als nieuw gekregen. Hebben vanmiddag lekker in de zon genoten van ons schone dakkapel.

 42. Ons dakkapel laten reinigen. Ondanks dat het meer werk was dan gedacht zijn de werkzaamheden zonder problemen uitgevoerd. Dit in tegenstelling tot het vorige bedrijf dat dit gedaan heeft.

 43. Dakkapellen laten reinigen door dit bedrijf. Gaan keurig te werk en waren mooi op tijd aanwezig. Zeker het proberen waard.

 44. Na een slechte ervaring met een ander bedrijf voor Landman reiniging gegaan. Dit bedrijf kwam wel hun afspraken na en met een veel beter eindresultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *