Vegen rookkanalen

Vegen rookkanalen

Het vegen van rookkanalen is van essentieel belang voor de veiligheid! Roet en ander vuil kunnen zich ophopen in het rookkanaal. Door het niet vegen van de schoorsteen kan dit leiden tot schoorsteenbrand. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten.

Iedere werkdag bereikbaar tot 20.00 uur.

Het advies is dan ook dit zeker eens per jaar te laten doen. Na het vegen van het rookkanaal word door ons een veegcertificaat afgegeven. Dit is een bewijs naar uw verzekering. Hierdoor bent u gedekt tegen brand of rookschade.

Bel nu : 036-2340336 of neem contact op via ons contactformulier.

Landman haarden werkt met moderne technieken om uw rookkanaal te reinigen. In de meeste gevallen kan er gebruik worden gemaakt van een elektronisch roterende veegkop. Deze word onder in het rookkanaal ingevoerd en dan tot de schoorsteenkap doorgevoerd.

  • Vegen van onder en boven af mogelijk
  • Uitgebreide reiniging
  • Wij gaan zo schoon mogelijk te werk.
  • Vegen met moderne technieken ( Elektronisch roterend )
  • Veegbewijs via de E-mail ( PDF bestand )

Door deze moderne techniek hoeven wij dus vaak het dak niet op. Mocht dit wel nodig zijn is dat uiteraard wel mogelijk.

Uiteraard word er alles aan gedaan zo min mogelijk vuil te produceren. Mocht dit alsnog het geval zijn word dit altijd netjes opgeruimd. Wij verzorgen zelf alle afdek materialen.

 

Vegen rookkanalen

Tarieven:

Prijslijst schoorsteenvegen:

Vegen rookkanaal € 48,50 incl btw
Vegen rookkanaal binnen Almere € 43,50 incl btw
Vegen rookkanaal 2e rookkanaal ( samen met buren ) € 39,00 incl btw


Prijzen zijn vast en inclusief voorrijkosten. Tenzij dit buiten ons werkgebied valt. Wij berekenen dan voorrijkosten. Eventuele parkeerkosten worden in dien van toepassing wel in rekening gebracht.