Ervaringen

Ervaringen.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een review achter kunnen laten. Zo kunnen wij ervaringen met de klant delen en ons zelf verbeteren indien nodig.

Wij stellen het zeer op prijs als er een review geschreven word.
Dit zodat we ons zelf kunnen blijven verbeteren. Wij vinden de mening van onze klant zeer belangrijk. Ook kunnen nieuwe klanten hierdoor zien dat wij klant tevredenheid zeer hoog hebben staan.

Eventuele verbeterpunten worden bij ons zeer serieus genomen.

Landman reiniging probeert zich door het schrijven van reviews te onderscheiden van de concurrent.

Alvast bedankt!

31 gedachten over “Ervaringen

 1. Vandaag zijn onze 3 dakkapellen en het rolluik vakkundig gereinigd door Kevin. Plezierig contact en prima prijs-kwaliteit verhouding. Dit bedrijf is aan te bevelen!

 2. Dakkapel schoongemaakt door Kevin.
  Was echt wel vies, maar na zijn behandeling weer als nieuw.
  Fijn en goed geholpen.
  Voor deze prijs kan je zelf geen risico’s nemen.
  Bedankt en graag tot ziens.

 3. Kevin heeft mijn Jotul kachel met bijbehorende schoorsteen onderhouden. Oude bewoners hadden best wat zooi achtergelaten en zelfs de kachel onjuist gebruikt. Kevin heeft getegeld en gecheckt dat de kachel goed geïnstalleerd is en de schoorsteen weer klaar voor gebruik. Zeer vriendelijk en zeer nette werker.

 4. Kevin van Landman reiniging is bij ons in de straat geweest voor de dakkapellen. Zeer vriendelijk. Ondanks de zonnepanelen boven het dakkapel was het geen probleem om het te reinigen. Wij raden Landman reiniging zeker aan.

 5. Kevin heeft vorige week bij ons in Castricum voor de 2e keer ons dakkapel schoon gemaakt. Wij zijn zeer tevreden. Houd zich netjes aan de afspraken.

 6. Onze grote dakkapel laten reinigen door Kevin. Hij ging opgewekt aan de gang. Het is echt erg goed gedaan, wij zijn dik tevreden. Kevin doet wat hij belooft en we kunnen hem van harte aanbevelen!

 7. 2 jaar geleden door een ander bedrijf ons dakkapel laten reinigen. Vandaag door Kevin van Landman reiniging. Het dakkapel was deze keer veel beter schoon gemaakt. Incl ramen etcetera. Wij doen dit over 2 jaar zeker weer bij jullie.

 8. Vannochtend in Utrecht onze 2 dakkapellen schoon gemaakt. Ondanks het slechte weer met veel geduld de reiniging uitgevoerd. Ik zou dit bedrijf dan ook aanraden bij andere.

 9. Super service. Hebben zelfs nog 2 kapotte dakpannen voor ons vervangen. De zonnepanelen en het dakkapel zijn weer schoon. Wij zijn er heel blij mee.

 10. Onze 4 dakkapellen door Kevin laten reinigen. Ondanks dat wij een lastig dak hebben zonder geklaag aan de slag gegaan. Na een goede ochtend ziet alles er weer geweldig uit. Ook zijn de dakkapellen gewaxt.

 11. Kevin heeft onze 2 dakkapellen vorige week schoon gemaakt. Het ziet er allemaal weer prachtig uit. Zeer tevreden! Tot de volgende keer!

 12. Vorige week onze zonnepanelen en collectoren laten reinigen. Dit bedrijf geeft een goede indruk. De reiniging is volgens afspraak uitgevoerd.

 13. Na een tijd zoeken dit bedrijf gebeld. Wij waren op zoek naar iemand die ons dakkapel kon reinigen met valbeveiliging. Hier waren er maar weinig van. Zijn super tevreden met het eind resultaat.

 14. Vorige week ons dakkapel laten reinigen door Landman Reiniging uit Almere. Kevin heeft ons dakkapel omgetoverd in een schoon en wit dakkapel. Ondanks het warme weer super service!

 15. Vanochtend is Kevin van Landman en reiniging geweest om onze schoorsteen te vegen en de voorgevel van ons huis te reinigen. Heeft zich prima aan de afspraken gehouden. Goed en secuur werk geleverd, wij zijn heel blij met wat Kevin heeft gedaan.
  Leo en Tineke

 16. Zeer tevreden. Kevin heeft ons dakkapel weer als nieuw gekregen. Hebben vanmiddag lekker in de zon genoten van ons schone dakkapel.

 17. Ons dakkapel laten reinigen. Ondanks dat het meer werk was dan gedacht zijn de werkzaamheden zonder problemen uitgevoerd. Dit in tegenstelling tot het vorige bedrijf dat dit gedaan heeft.

 18. Na een slechte ervaring met een ander bedrijf voor Landman reiniging gegaan. Dit bedrijf kwam wel hun afspraken na en met een veel beter eindresultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *